20.12.2022

3 tipy na dárky pro zdravé vlasy

Také máte pocit, že kupovat někomu jako dárek funkční kosmetiku není to pravé? Deodorant, zubní pasta nebo krém proti vráskám mohou zapůsobit všelijak, ale dermokosmetika na vlasy nebo voucher vlasové kosmetiky udělá radost každému. Máme pro vás pár tipů na přípravky na vlasy, se kterými se vždy trefíte.

Péče o vlasy začíná od kořínků

Detoxi peeling na pokožku hlavy je kouzelným pomocníkem, pokud máte dlouhé vlasy nebo nosíte stažené vlasy do culíku. Pomůže od pnutí vlasové pokožky, pocitu těžkých vlasů a jemně odstraní odumřelé buňky a šupinky či lupy. Jednou vlasový peeling vyzkoušíte a stane se součástí vašeho mycího rituálu.

Konečky vlasů však trpí v zimě i v létě

V zimě se konečky vlasů často neschovají pod čepici, v létě na ně zas praží slunce. Vlasový olej Lifting oil si vás získá příjemně lehkou vůní a strukturou, která vlas vyživí, barvu vlasů oživí a přitom nezanechá mastnou stopu. Působí jako solární filtr proti UV záření na horách i jako štít proti vysoušení střídáním teplot.

Kondicionér a maska na vlasy v jednom

Multifunkčním pomocníkem v úpravě vlasů je bez pochyby Instant vlasový krém. Při nanesení na vlhké vlasy má okamžitý pozitivní účinek na rozčesávání vlasů. Uhlazující efekt zavírá strukturu vlasu a chrání jej tak před tepelnou úpravou i vnějšími vlivy.

Ze třech tipů jste si nevybrali? Nebo pátráte po komplexní péči šité na míru? Darujte voucher na trichologické vyšetření či dárkový poukaz na nákup v našem e-shopu. Vaši blízcí si tak budou moci sami zvolit cestu ke zdravým a krásným vlasům.