22.3.2024

Voda na vlasy

Voda na vlasy určitě patří. Potřebují ji k životu a správnému růstu stejně jako veškeré organismy na naší planetě. V našich přípravcích najdete magnetizovanou, která je vlivem působení magnetů se stejnou silou i vlastnostmi, jaké má magnetické pole Země, rozštěpená na menší shluky molekul. Proč a k čemu je to dobré?

Den vody aneb Každá kapka se počítá

Datum 22. března tradičně patří vodě. Na tento den totiž připadá Světový den vody, který připomíná její význam pro naši planetu a veškerý život na ní. Voda je nezbytnou součástí našeho každodenního života a nelze si bez ní představit ani péči o vlasy. My v Clinical Hair&Health se snažíme tuto péči povýšit ještě o stupínek výš, a proto na český i slovenský trh nabízíme exkluzivní trichologické přípravky a vlasovou kosmetiku od italské společnosti Vivipharma, které obsahují speciálně upravenou magnetizovanou vodu.

Magnetizovaná voda

  • má velmi malé molekuly
  • proto na sebe lépe váže účinné látky
  • snadněji je dopraví hluboko do pokožky, kde lépe a rychleji účinkují

Magnetizovaná voda je vlivem působení magnetů se stejnou silou i vlastnostmi, jaké má magnetické pole Země, rozštěpená na menší shluky molekul. Díky tomu zvyšuje biologickou dostupnost a účinnost dalších aktivních látek v přípravcích. Umožňuje tak jejich snazší průnik do vlasové pokožky, kde účinkují rychleji a efektivněji řeší daný problém.

Společnost Vivipharma nechala použití magnetizované vody pro trichologické přípravky patentovat a při výrobě jí kompletně nahradila původní osmotickou vodu.